International School Barcelona. Fonaments per a l’excel·lència

Sempre s’ha considerat que una bona educació és el millor camí per a un bon futur. Actualment, més que mai, l’ensenyament i una bona educació en valors dels nostres fills tenen una importància essencial per a una integració raonable en un món cada vegada més competitiu. Exigència i competitivitat resultants d’un món on les distàncies s’escurcen i que la projecció internacional és absolutament imprescindible per encarar amb èxit el futur.

estudiantes1 estudiantes2 estudiantes3

International School of Barcelona és un centre que ofereix una perspectiva internacional per l’aprenentatge dels vostres fills des de la infància.
El vostre fill rebrà un ensenyament integral des dels 2 fins als 18 anys, amb un suport dissenyat per personalitzar el procés d’aprenentatge, respectant el desenvolupament de cada estudiant.
International School of Barcelona us ofereix tot el que es podria esperar per els vostres fills: un magnífic ensenyament amb l’última tecnologia, una bona educació en valors, esports i instal·lacions de primera categoria en un excel·lent entorn.

Programa Educatiu:

colores_02colores_04
colores_12colores_14

Login paresbanner_clubbanner_residenciaSummer cump International School Sitgesbanner_uniformes

El nostre Blog

Facebook

International School of Barcelona – Boarding School #internationalschool #barcelona

More info here
http://www.internationalschoolbarcelona.com

3 likes, 0 comments2 days ago