• ISB
  Serveis

  Residència estudiants

  Instal.lacions esportives

  Escola d´atletisme

  Biblioteca

  Intercanvis

 • ISB
  Idiomes

  Escola de idiomes

  Traduccions

  Proves internacionals

  Excursions residencials

 • ISB
  Club familiar

  Tallers

  Activitats de diversión

  Club familiar

  Atenció familiar

 • ISB
  Arts

  Escola de música

 • ISB
  Profesional

  Tallers per a profesionals

International School of Barcelona.Fonaments per a l’excel·lència

Sempre s’ha considerat que una bona educació és el millor camí per a un bon futur. Actualment, més que mai, l’ensenyament i una bona educació en valors dels nostres fills tenen una importància essencial per a una integració raonable en un món cada vegada més competitiu. Exigència i competitivitat resultants d’un món on les distàncies s’escurcen i que la projecció internacional és absolutament imprescindible per encarar amb èxit el futur.

Educaciódiferents nivells

International School of Barcelona és un centre que ofereix una perspectiva internacional per l’aprenentatge dels vostres fills des de la infància.
El vostre fill rebrà un ensenyament integral des dels 2 fins als 18 anys, amb un suport dissenyat per personalitzar el procés d’aprenentatge, respectant el desenvolupament de cada estudiant.
International School of Barcelona us ofereix tot el que es podria esperar per els vostres fills: un magnífic ensenyament amb l’última tecnologia, una bona educació en valors, esports i instal·lacions de primera categoria en un excel·lent entorn.

El nostre Blog